Bestuur
Vacatures
PR
Lidmaatschap
Sporthallen
Historie
Organogram
Privacy Policy
Lidmaatschap


Vanaf 7 jaar is het mogelijk om bij Vollido lid te worden. Voordat je lid wordt mag je eerst drie keer vrijblijvend meetrainen. Neem hiervoor contact op met de technische commissie; zij hebben het overzicht over de teamindelingen, het niveau van de teams, en ook waar er ruimte is om mee te trainen.

Wanneer de drie trainingen geslaagd zijn, en je lid wilt worden, ontvang je een inschrijfformulier van de trainer. Na verwerking van je gegevens ontvang je een brief thuis met de verschuldigde contributie. De informatie over de contributie vind je ook onderaan deze pagina.

Wijzigen lidmaatschap
Ben je al lid en wil je lidmaatschap (bijvoorbeeld recreant wordt seniorlid of anderom) of je gegevens wijzigen (adres, telefoonnummer, emailadres), dan kan dit door een mailtje te sturen naar het secretariaat.

Afmelden
Mocht je erover denken om je lidmaatschap van Vollido op te zeggen dan betreuren wij dat ten zeerste en horen wij graag de reden. Heb je geen zin of mogelijkheid meer om te spelen, dan kan je altijd nog donateur worden worden. Toch afmelden? Dan moet dit schriftelijk gebeuren.
Indien je voor het volgende seizoen wilt afmelden, moet dit voor 1 juli van het komende seizoen bij de ledenadministratie.

Contributie
Wij hanteren per 2019-2020 de volgende contributie:

Soort lid (leeftijd)

Competitie

spelend


Niet competitie

Spelend

Ondersteunend

Senioren
(vanaf 18 jaar)

€ 300,-

€ 165,-

€ 27,50

A-jeugd
(16 t/m 17 jaar)

€ 230,-

 

€ 160,-

 

B-jeugd
(14 t/m 15 jaar)

€ 215,-

 

€ 150,-

 

C-jeugd
(12 t/m 13 jaar)

€ 190,-

 

€ 110,-

 

Cmv 5/6
(10 t/m 11 jaar)

€ 165,-

 

€ 117,50

 

Cmv-2/3/4
(5 t/m 9 jaar)

 

 

€ 117,50

 

Competitie spelen
Wanneer je competitie gaat spelen, zullen jouw gegevens ook door worden gegeven aan de Volleybalbond en dient er een spelerskaart te worden gemaakt. 
Onze trainingen vinden over het algemeen plaats in de Ridderhal, Hoge Kade (naast zwembad de Louwert) in Hendrik-Ido-Ambacht.

Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป
Agenda