Onze sponsors
Sponsor worden?
Overige mogelijkheden
Sponsor worden?


Sponsor worden?  

De steun van sponsoren kunnen wij als vereniging goed gebruiken! Vollido is daarom altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die zich willen verbinden aan onze mooie vereniging, waar gezelligheid en volleyballen op ieder niveau centraal staan. 

Om dit te kunnen waarborgen hebben wij sponsoren nodig, zodat wij gedurende het volleybal seizoen sportieve activiteiten kunnen blijven aanbieden aan onze leden.

Vollido biedt tal van sponsormogelijkheden voor bedrijven én particulieren. Vanaf het sponsoren van een bal, banner op de website, reclamebord, team of toernooi, voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden.

Uiteraard staan wij ook open voor andere initiatieven en gaan graag met u in gesprek om te kijken welke vorm van sponsoring aansluit bij uw bedrijf. Heeft u zelf een idee? Wij horen het graag!

Neem contact op met
sponsoring@vollido.nl

Hieronder hebben wij onze standaard mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.


Teamsponsor
Een volleybalteam ziet er professioneler uit met de naam van een sponsor op het wedstrijdtenue!

Met het sponsoren van een team kunt u er voor zorgen dat onze teams in een mooi tenue spelen en bent u ervan verzekerd dat u onder de aandacht bent van onze leden en bezoekers met zichtbaarheid van uw naam of logo op het shirt.

Uw bedrijfsnaam of logo op de shirts van onze jeugd of senioren teams?
Vollido kan een totaalpakket aanbieden van wedstrijdtenues, trainingspakken en sporttassen.

Bekijk de verschillende mogelijkheden:
Sponsorpakketten Jeugd
Sponsorpakketten Senioren

Reclamebord
Bij het clubhuis liggen twee beachvolleybalvelden en daardoor is Vollido ook in de zomer een bruisende vereniging. Gedurende de hele zomer worden er verschillende toernooien georganiseerd en wordt er een zomercompetitie gespeeld voor elk niveau.

Rondom onze beachvolleybalvelden hebben wij een aantal plekken beschikbaar voor het plaatsen van een sponsorbord  met ruimte voor uw bedrijfsnaam en boodschap.

Hangt binnenkort uw bedrijfsnaam bij onze drukbezochte beachvolleybalvelden?

Reclamebord: 200x80 cm
Kosten: Eenmalig voor aanschaf bord € 175,00, jaarlijks: € 75,00
Looptijd: 3 jaar

Banner op website
Als u onze club wilt steunen en bovendien reclame wilt maken voor uw eigen organisatie, dan nodigen wij u van harte uit om een banner te plaatsen op onze website.

Kosten: 150,00 per jaar
Looptijd: in overleg

Toernooisponsoring

U kunt als organisatie één van onze leuke toernooien sponsoren als hoofd- of subsponsor. De afgelopen jaren hebben wij verschillende zaal- en beachvolleybaltoernooien georganiseerd voor onze leden. Als hoofdsponsor kunnen we een toernooi zelfs naar uw organisatie vernoemen. Uiteraard bent u zelf ook welkom om deel te nemen tijdens deze gezellige toernooien.

Een aantal voorbeelden zijn:

-        Glow in the Dark volleybaltoernooi

-        Oliebollen- of nieuwjaarstoernooi

-        Kluts(beachvolleybal)toernooi

Kosten: in overleg

Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป