Clubhuis
Agenda
JAKKUS
Clubhuis


Het clubhuis van Vollido is regelmatig geopend. Loop gerust eens het clubhuis binnen om meer over Vollido te weten te komen!

Beheercommissie
De beheercommissie van het clubhuis bestaat uit de volgende personen;

Ricardo de Waard

InkoopBradley Geerlings

OnderhoudTim Haksteeg

Penningmeester

Valerie de Roos
Agenda, verhuur, Vollido-activiteiten


Contactgegevens

De leden van de beheercommissie zijn te bereiken via clubhuis@vollido.nl

Adres gegevens
Clubhuis Vollido
Reeweg 83
Hendrik-Ido-Ambacht 
Google Maps 

Zaalseizoen
Tijdens het zaalseizoen is het clubhuis op maandag- en woensdagavond geopend. Na de trainingen gaan vele leden naar het clubhuis om de avond gezellig af te sluiten. Op de thuisdagen is het clubhuis regelmatig 's avonds geopend. Op enkele andere zaterdagen is het clubhuis geopend voor allerlei activiteiten (zie Agenda).

Zomerseizoen
Als de zomer begint en het zaalseizoen langzamerhand is afgelopen wordt er regelmatig aan beachvolleyballen gedaan. Er wordt de hele zomer een competitie gevoerd (de Piramide van Vollido). Deze competitieavonden zijn op dinsdag- en donderdagavond. Het niveau is erg gevarieerd dus iedereen kan mee doen! Op maandagavond is het clubhuis geopend voor vrij beachvolleyballen.

Verhuur en feesten
Het clubhuis is beschikbaar voor het geven van feesten onder bepaalde voorwaarden. Aanspreekpunt voor het organiseren van feesten en informatie over gebruik van het clubhuis is Piet de Waard. Lees ook eerst de gebruiksregels die gelden bij gebruik van het clubhuis.

Club van 25

Voor maar 25 euro per jaar steun je het clubhuis. Met dit geld worden aankopen gedaan die het clubhuis leuker maken of dringend noodzakelijk zijn. Elk lid beslist mee welke aankopen gedaan worden.

Voorbeelden aankopen Club van 25:

  • Speeltoestellen
  • AED
  • Zitzakken
  • Cv-ketel 

Lid worden van de club van 25? Meld je aan via: clubhuis@vollido.nl

Vermeld hierin:

  • Naam
  • E-mail
Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป