Bestuur
Vacatures
Lidmaatschap
Sporthallen
Historie
Organogram
Vrijwilligers
Privacy Policy
Statuten
Algemeen


Welkom bij Volleybalvereniging Vollido!

Op deze pagina vind je wat meer informatie over onze vereniging en heb je de mogelijkheid om aan nog veel meer informatie te komen via onze site:
Sinds 1973 kan er in Hendrik-Ido-Ambacht bij volleybalvereniging Vollido gevolleybald worden. De vereniging bestaat inmiddels uit ruim 300 leden, waarvan ongeveer 125 jeugdleden. Een groot gedeelte daarvan speelt Cool Moves Volley, een volleybalmethode voor de jonge kinderen.

Vollido wordt bestuurd door 6 enthousiaste leden. Daarnaast zijn er veel leden als vrijwilliger actief, onder andere in het geven van trainingen, het coachen van teams of als lid van een commissie.
De vereniging kan overigens altijd weer nieuwe vrijwilligers gebruiken. Kijk bij vacatures om te kijken of er iets voor jou bij zit. 

Thuiswedstrijden spelen we allemaal in de Ridderhal. Op een thuiszaterdag spelen ‘s ochtends als eerste de CMV- en jeugdteams. Later op de dag komen de seniorenteams aan bod. Het hoogtepunt van de dag is de wedstrijd van heren 1 om 17.00 uur, waarbij het publiek zich een meelevende zevende man toont.
Benieuwd of volleybal iets voor jou is? Kom als senior een keer vrijblijvend meetrainen! Kijk voor meer informatie onder lidmaatschap.

Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป

   
Agenda
16 juni EK voetbal kijken in het clubhuis
19 juni Voorjaars ALV
22 juni Klutstoernooi 2024