Bestuur
Vacatures
Lidmaatschap
Sporthallen
Historie
Organogram
Vrijwilligers
Privacy Policy
Statuten
Vrijwilligers


Onze enthousiaste vrijwilligers zijn de motor achter Vollido. Samen met de vele vrijwilligers streven wij naar een positief sportklimaat en een fijne onderlinge sfeer. Zonder vrijwilligers zou Vollido niet kunnen bestaan. Wij zijn iedereen dan ook enorm dankbaar voor de hulp. Samen zorgen wij ervoor dat alle Vollido'ers van jong tot oud, op een fijne manier kunnen sporten. Keep up the good work!

Als vereniging vinden wij het belangrijk om alles in goede banen te leiden. Op het moment dat een nieuwe vrijwilliger zich aanmeld, vragen wij hem/haar om een speciale vrijwilligers overeenkomst te ondertekenen. In deze overeenkomst worden de voor ons belangrijke wederzijdse afspraken ondertekend. Klik op onderstaande link om de vrijwilligers overeenkomst in te zien. 

Vrijwilligers overeenkomst Vollido.pdf

Ook vragen wij aan een ieder binnen Vollido om een aantal gedragscodes te voldoen. Als iedereen zich aan de gedragscodes houdt, kunnen wij een positief sportklimaat waarborgen. In onderstaand PDF-document staan alle gedragscodes die gelden binnen Vollido. 

Gedragscodes Vollido.pdf

Mocht er onverhoopt toch een ongewenste situatie zich voordoen, dan heeft Vollido twee vertrouwenspersonen waar contact mee opgenomen kan worden. Wieske voor den Dag en Tim Haksteeg zijn beide telefonisch of via de e-mail bereikbaar. Wieske en Tim staan klaar om je te helpen en zullen vertrouwelijk met jouw verhaal en situatie omgaan. 

Wieske voor den Dag Tim Haksteeg
wieske_1987@hotmail.com timhaksteeg@hotmail.com
06 - 13 27 49 60 06 - 23 70 64 12

Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป