Zaalwacht
Cool Moves Volley
Arbitrage
Cool Moves Volley


Het Cool Moves Volley (cmv) is een volleybalvariant waarbij de volleybalvaardigheden stuk voor stuk worden aangeleerd. Het element van competitie blijft aanwezig door aanvullende regels en ook is er in de methode veel aandacht voor beweging en balbaanherkenning.

Er wordt gespeeld en getraind op verschillende niveaus, waarbij niveau 1 het beginnersniveau is (een spel van vangen en gooien) en niveau 6 het laatste niveau voordat de overstap wordt gemaakt naar de C-competitie.
Meer uitleg over de spelregels en de diverse niveaus vindt u op de pagina over Spelregels.

Bij Vollido wordt er getraind en gespeeld op alle niveaus, waarbij bij de indeling van de teams rekening wordt gehouden met zowel het niveau van het kind als de leeftijd. Meer informatie over meetrainen bij een groep vindt u hier.

Van niveau 1 tot en met 4 worden er toernooien gespeeld. Deze zijn niet verplicht, maar leren de kinderen wel steeds beter volleyballen en zijn daarnaast ook nog eens erg gezellig. Voor de kinderen is er vaak een aandenken aan het toernooi waarbij meedoen belangrijker is dan winnen.
Op niveau 5 en 6 wordt er competitie gespeeld. Meer informatie over deze teams, hun wedstrijden en trainingstijden vindt u op de pagina Teamindeling en op de website of in de app van de Nevobo.
Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป