Onze sponsors
Sponsor worden?
Overige mogelijkheden
Overige mogelijkheden


Heb jij een sportief hart en ben je bereid om Vollido te helpen? Neem dan eens een kijkje in onderstaande mogelijkheden om individueel een bijdrage te kunnen leveren aan Vollido.   

Sponsorkliks
Met iedere online aankoop die je doet kun je de vereniging steunen door je aankoop via SponsorKliks te doen: een percentage van het aankoop bedrag vloeit dan terug naar de vereniging.

Hoe werkt het?
Ga de volgende keer als je iets online koopt eerst naar www.vollido.nl
Je kunt dan aan de rechterkant op de website op de banner van SponsorKliks klikken. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Vollido een commissie op terwijl jij dezelfde prijs betaalt als normaal, het kost je dus niets extra! 

Wie kan er helpen?
Niet alleen jij kan Vollido aan extra inkomsten helpen, maar ook je ouders, vrienden, broers, zussen, buurvrouw, schoonouders en collega’s die wel eens online aankopen doen!

Ambachtpas
De AmbachtPas is een betaal- en kortingspas waarvan je lid kunt worden. Een soort 'lokale munt' die zowel winkeliers als consumenten voordelen biedt en een mooi steentje bijdraagt aan het plaatselijke verenigingsleven en goede doelen in Hendrik-Ido-Ambacht. Van iedere aankoop die je doet met de AmbachtPas gaat 2% naar Vollido! Ga naar de website www.ambachtpas.n om Vollido als uw bestemmingsdoel te benoemen.

Club van 25
Een ander initiatief waar je je bij kunt aansluiten is de club van 25. Voor minimaal 25 euro per jaar krijg je de mogelijkheid om de club persoonlijk te ondersteunen. De gelden die door de club van 25 worden gegenereerd worden besteed aan een gezamenlijk te kiezen doel voor de vereniging. Voor meer informatie over de club van 25 of om aan te melden kun je contact opnemen met sponsoring@vollido.nl
Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป