Onze sponsors
Sponsor worden?
Overige mogelijkheden
Sponsor worden?


De steun van sponsoren kunnen wij als vereniging goed gebruiken! Vollido is daarom altijd op zoek naar nieuwe bedrijven die zich willen verbinden aan onze mooie vereniging, waar gezelligheid en volleyballen op ieder niveau centraal staan. Om dit te kunnen waarborgen hebben wij sponsoren nodig, zodat wij gedurende het volleybal seizoen sportieve activiteiten kunnen blijven aanbieden aan onze leden.

Vollido biedt tal van sponsormogelijkheden voor bedrijven én particulieren. Van het sponsoren van een bal, banner op de website, reclamebord, team of toernooi, voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden. 

Uiteraard staan wij ook open voor andere initiatieven en gaan wij graag het gesprek aan om te kijken welke vorm van sponsoring aansluit bij jouw bedrijf.

Neem contact op met
sponsoring@vollido.nl

Hieronder hebben zijn de standaard mogelijkheden voor op een rijtje gezet. 

Teamsponsor

Een volleybalteam ziet er professioneler uit met de naam van een sponsor op het wedstrijdtenue!

Met het sponsoren van een team kan je ervoor zorgen dat onze teams in een mooi tenue spelen. Tevens komt op deze manier het bedrijf onder de aandacht van onze leden en bezoekers door zichtbaarheid van de naam of het logo op het shirt. 

Bedrijfsnaam of logo op de shirts van onze jeugd of senioren teams? 
Vollido kan een totaalpakket aanbieden van wedstrijdtenues, trainingspakken en sporttassen. 

Bekijk de verschillende mogelijkheden:
Sponsorpakketten Jeugd
Sponsorpakketten Senioren

Reclamebord


Bij het clubhuis liggen twee beachvolleybalvelden en daardoor is Vollido ook in de zomer een bruisende vereniging. Gedurende de hele zomer worden er verschillende toernooien georganiseerd en wordt er een zomercompetitie gespeeld voor elk niveau. 

Rondom onze beachvolleybalvelden hebben wij een aantal plekken beschikbaar voor het plaatsen van een sponsorbord  met ruimte voor uw bedrijfsnaam en boodschap. 

Hangt binnenkort jullie bedrijfsnaam bij onze drukbezochte beachvolleybalvelden?

Reclamebord: 200x80 cm
Kosten: Eenmalig voor aanschaf bord € 175,00, jaarlijks: € 75,00
Looptijd: 3 jaar

Banner op de website

Vollido ondersteunen en reclame maken voor een organisatie? Wij nodigen je van harte uit om een banner te plaatsen op onze website.

Kosten: 150,00 per jaar
Looptijd: in overleg

Toernooisponsoring

Als organisatie is het mogelijk om één van onze leuke toernooien te sponsoren als hoofd- of subsponsor. De afgelopen jaren hebben wij verschillende zaal- en beachvolleybaltoernooien georganiseerd voor onze leden. Als hoofdsponsor kunnen we een toernooi zelfs naar een organisatie vernoemen. Uiteraard is de organisatie zelf ook welkom om deel te nemen tijdens deze gezellige toernooien.

Een aantal voorbeelden zijn:

-        Glow in the Dark volleybaltoernooi
-        Kluts(beachvolleybal)toernooi

Kosten: in overleg

Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป