Lid worden?


Momenteel zitten alle jeugdteams vol en geldt er een ledenstop voor iedereen onder de 18. Het is wel mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. 

Wij als Volleybalvereniging Vollido willen je graag verwelkomen als nieuw lid. Kom een keer kijken en de beelden zullen je mogelijk enthousiast maken om zelf ook aan de volleybalsport deel te nemen. Deze teamsport is gewoon leuk en goed voor het lichaam en de geest!

Bij Vollido ben je altijd welkom om lid te worden van onze gezellige sportclub van mensen die er alles aan doen om in teamverband gezond van lijf en leden te zijn en blijven. Daarom deze oproep om eens een kijkje te nemen op deze website om je te oriënteren op alle mogelijkheden. We hebben zowel bij de mini's als de jeugd jongens- en meisjesteams. Senioren (m/v) kunnen terecht in zowel competitie- als recreantenteams. Beter nog is dat je zelf kennis komt maken met onze volleybalsport en gewoon een aantal keren lekker meetraint!

De regel is dat nieuwkomers de eerste drie trainingen gratis meespelen. Je ervaart dan het spel, de sfeer, de teamgeest, de inzet, de (in)spanningen en het plezier van het volleyballen. Wij hebben naast vakkundige trainers uitstekende trainingsfaciliteiten in de Ridderhal Sporthal.

Onze trainingen zijn op maandag en woensdag van 17:00 tot 23:00 uur. De competitieteams spelen op vrijdag of zaterdag. Heb je interesse? Meld je dan per mail aan bij de technische commissie, tc@vollido.nl! Voor onze jeugdafdeling kunt u contact opnemen met de jeugdcoördinator, jc@vollido.nl

Twijfel je nog? Niet doen! Kom gewoon een keer kijken in de Ridderhal Sporthal en zie waar je zelf met veel plezier aan kunt deelnemen. Wij zeggen, doen! 


Schrijf je in voor de Volleybel
 
Aanmelden ยป